top of page

Celofanove obaly na kvety, omyl ?


ZAUJÍMAVÉ: Baliť kvety do celofánu... Omyl, o ktorom mnohí z vás nevedia Aj keď na Slovensku ľudia volajú celofán všetko, čo šuští, nie je to pravda. Je veľa firiem, ktoré vo svojom portfóliu ponúkajú celofán, no v skutočnosti ho vôbec nemajú na sklade a ani nikdy nemali. Čo to teda celofán je a na čo sa používa?

Kde je pravda? Naši starí rodičia to vedeli presne. Stačí sa ich opýtať. Celofán – originál viskózovú fóliu, používali ako viečko pri zaváraní. Celofán je prírodný materiál vyrobený z dreva. Na čo ešte sa v dnešnej dobe celofán – originál používa, sa môžete dozvedieť na uvodnej stranke

My Celofán – originál v ponuke máme! :-)


Polypropylén fólia (BOPP) alebo aj Tatrafan je tá fólia, ktorú ľudia tiež volajú celofán. Túto fóliu budú najlepšie poznať kvetinári, ktorí ju používajú na balenie kvetov. Používa sa aj na balenie darčekových košov. Perníky a cukrárenské výrobky sa tiež balia do tejto fólie. Z nej sa vyrábajú aj vrecká na rôzne využitie. Keď zákazník uvedie v objednávke, čo chce baliť do fólie, je nám hneď jasné, o aký druh fólie sa ide.


BOPP fólia, ktorú ponúkame, je vysoko priezračná, s vysokým leskom. Vaše produkty, ktoré budete do tejto fólie baliť, napríklad kvety alebo darčekové koše, budú jasne žiariť. Oba druhy fólie sú certifikované, vysokej kvality, s potravinárskym certifikátom. Našu širšiu ponuku pre rôzne balenia si pozrite na našej web stránke www.celofan.sk


„Ponuka je mierená najmä pre podnikateľské prostredie. Menšie zákazky neodmietame, uspokojíme aj fyzické osoby – nepodnikateľov, ktorí fólie potrebujú pre vlastnú spotrebu. Zákazníci, s ktorými spolupracujeme, sú pre nás viac ako len obchodní partneri. Tí, ktorí prejavia záujem o naše kvalitné fólie, budú s našou ponukou určite spokojní,“ vraví predajca Peter Kollárik.


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page